NU OOK BESCHIKBAAR VOOR BOL.COM BE 🇧🇪! GELIMITEERDE PLAATSEN DEZE MAAND

Updates bij Boldchamp!

De afgelopen maanden hebben we bij Boldchamp een grote groei gezien van het aantal klanten. We helpen nu maandelijks zo’n 15 tot 25 klanten met het verbeteren van de rankings van hun producten, iets waar we erg trots op zijn!

Wij zoeken jou!

In de komende maanden zijn we van plan deze stijgende lijn door te zetten, en een extra teamlid aan ons team toe te voegen. Mocht jij interesse hebben om 12 tot 20 uur per week vanuit huis mee te helpen aan de groei van Boldchamp vanuit een content functie (redactie, klantcontact), stuur ons dan even een berichtje via de contactpagina!

Upgrades

Tegelijkertijd merken we dat wij dankzij de sterke groei tegen de grenzen van onze capaciteiten aanlopen. Daarom is er besloten om een grote verbeteringsslag door te voeren, waardoor uiteindelijk de service, kwaliteit en stabiliteit van onze service verbeterd zal worden.

Prijsaanpassing

Dit heeft helaas voor al onze klanten wel tot gevolg dat wij onze klanten omhoog moeten aanpassen, waarbij de pakketten vanaf 4 maart tussen de 69 en 99 euro per maand gaan kosten.
Nog steeds prijzen waarmee vrijwel al onze klanten snel rendement op hun investering zien, maar desondanks een beslissing die we liever niet hadden moeten maken.
Deze prijsaanpassing wordt doorgevoerd op alle nieuwe klanten per 1 maart 2022. Huidige klanten kunnen bij ons een kortingsvoucher aanvragen, waardoor ze voor de eerstvolgende order (geldig tm 1 juli 2022) het oude tarief blijven betalen!

Boldchamp heeft bij zijn oprichting een investering ontvangen, die we met deze prijsaanpassing kunnen gaan terugbetalen, waardoor we verwachten in 2023 winstgevend te zijn. Wij zijn niet van plan om de rest van dit jaar de prijzen nog een keer te verhogen.

Tot slot…

En tot slot: Dit jaar zijn we van plan ook ozne website aan te pakken. Aangezien we steeds meer focus leggen op onze unieke Product Ranker Service, hebben we besloten hier een nieuwe website rondom te ontwikkelen. Stay tuned!

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00