💬 Vragen? Bereik ons hier van Ma t/m Vr tussen 06:00 en 15:00!
Word lid van Boldchamp's partnerprogramma

Verhoog je inkomsten met producten op bol.com!

Ben jij gepassioneerd om producten te laten schitteren op bol.com? Word lid van Boldchamp's Affiliate Programma en zet die passie om in verdiensten! Als affiliate krijg je de kans om een concurrerende commissie van 15% te verdienen door onze diensten te promoten om producten te laten schitteren op bol.com.

Word lid van Boldchamp's partnerprogramma

Waarom deelnemen aan het Affiliate Programma van Boldchamp?

🤑 Royale commissie

Verdien 15% commissie op elke succesvolle doorverwijzing. Hoe meer klanten je aanbrengt, hoe meer je verdient!

⭐ Hoogwaardige services

Boldchamp is een toonaangevende serviceprovider die zich richt op het verbeteren van de positie van producten op bol.com. Door onze diensten te promoten, onderschrijf je een betrouwbare en effectieve oplossing voor verkopers.

💳 Betalingen via directe overschrijving

Geniet van probleemloze uitbetalingen, rechtstreeks naar je bankrekening. Onze eenvoudige directe bankoverschrijvingsmethode zorgt ervoor dat je je verdiensten snel ontvangt.

🤝 Professionele ondersteuning 

Ons toegewijde affiliate supportteam is er om u te helpen. Of je nu vragen hebt, promotiemateriaal nodig hebt of hulp nodig hebt met iets anders, wij dekken je.

📊 Volgen en rapporteren in realtime

Controleer je prestaties en verdiensten met ons gebruiksvriendelijke affiliate dashboard. Krijg in realtime inzicht in klikken, conversies en commissie-uitbetalingen.

Hoe te beginnen

1. Aanmelden

Aan de slag gaan met ons affiliateprogramma is een fluitje van een cent. Meld je gewoon aan op onze website en geef details over je verkeersbron voor handmatige goedkeuring. Na goedkeuring ontvang je je unieke partnerlink en speel je 15% levenslange commissies vrij.

2. Boldchamp promoten

Begin met het promoten van de diensten van Boldchamp op jouw website, blog, sociale media of andere kanalen. Gebruik je affiliatelink om verwijzingen bij te houden.

3. Commissies verdienen

Als bezoekers op jouw affiliatelink klikken en een aankoop doen op onze website, verdien je 15% commissie op de verkoop.

4. Uitbetalingen ontvangen

Geniet van regelmatige uitbetalingen voor je succesvolle doorverwijzingen. We bieden betrouwbare en tijdige commissie-uitbetalingen aan onze partners.

5. Betaald worden via directe overschrijving

Geniet van het gemak van directe uitbetalingen via bankoverschrijving. Je zuurverdiende commissies worden rechtstreeks naar je bankrekening overgemaakt.

Word vandaag nog lid van het Affiliate Programma van Boldchamp en word een waardevolle partner om producten te helpen slagen op bol.com!

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de cookie?

De cookie blijft 7 dagen actief.Dit betekent dat wanneer een klant op uw affiliate link klikt en deze 5 dagen later bij ons besteld, deze aan uw toegeschreven wordt.

Wat is er nodig om mijn verkoop goed te keuren?

Het belangrijkste is dat u ons op een etische manier promoot (dus geen spam of ongevraagd reclame). Indien uw klanten hebben betaald en deze niet door ons terugbetaald worden (ivm keywords met zeer hoge concurrentie), dan ontvangt u van ons een uibetaling.

Dus u weet na uiterlijk 31 dagen na de start van een order of deze uitbetaald zal worden!

Hoeveel kan ik per maand verdienen met het Boldchamp affiliate programma?

Er zit geen limiet op het bedrag dat u kunt verdienen. We hebben een aantal affiliates die meer dan 1000 euro per maand verdienen.

Welke soorten uitgevers komen in aanmerking?

We werken graag samen met affiliates met een eigen community, zoals een Discord, BOL coaches of Facebookgroep!

Algemene voorwaarden
  • Affiliates moeten zich houden aan ethische marketingpraktijken.
  • Commissies worden verdiend op bevestigde en succesvolle transacties.
  • Uitbetalingen worden regelmatig verwerkt via directe bankoverschrijving, afhankelijk van een minimumdrempel.

Nu aanmelden

Een link om een nieuw wachtwoord in te stellen wordt naar je e-mailadres gestuurd zodra je handmatig bent goedgekeurd.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid

ADRES

Bezoekadres: Office 10, Level 1 Sharjah Media City

Sharjah UAE

MA tm VR:

09:00 - 17:00

Bel ons:

☎ + 31 97 010280528


© BoldChamp