💬 Vragen? Bereik ons hier van Ma t/m Vr tussen 06:00 en 15:00!
CASE STUDIES

Succesverhalen 💸

Klant warmteproduct, 2023

Top 1 rankings op alle producten

Gedurende een periode van ruim een half jar hebben wij een klant van verwarmingsproduten geholpen met een zeer succesvolle verkoopperiode op Bol.com.

Klant stond op enig moment op positie 1 voor alle door ons geoptimaliseerde zoekwoorden. Een groot succes dus voor onze klant en ons team!

Klant Fitness producten, 2023

Van Top 30 naar Top 2

Onze klant in de fitnessbranche hebben wij geholpen met het in 2 weken laten ranken van zijn 4 fitness producten naar de top 2 in Bol.com! Een zeer mooi resultaat. We werken inmiddels 4 maanden samen.

Klant drankproducten, 2022

Van pagina 2 naar top 10

Een klant met bidons, pennen en printers was in staat om binnen 1 week naar de top 10 te stijgen op zoekwoorden met rond de 800 zoekresultaten. Dit zorgt voor een snelle stijging van sales.

Klant Keukenproducten, 2021

"Veel hogere rankings"

“Ik draai al 3 maanden de product ranker campagne op 6 producten, mijn verkopen zijn veel hoger nu. Ben bezig met lancering van veel nieuwe producten die ik ook ga laten ranken met deze service."

Klant Sportproduct, 2021

66% Trafficstijging in 6 maanden

Ook deze klant was op zoek naar betere rankings in de zoekresultaten van Bol.com. Onze klant merkte dat zijn concurrenten met soortgelijke producten op de markt kwam, waardoor het voor hem lastig was om nog een degelijke marge te draaien met zijn producten.

Klant Sanitairproduct, 2021

Top 7 rankings op alle producten

Onze klant was bezig met het penetreren van een nieuwe markt op Bol.com, waar veel gevestigde namen de diensten uitmaken. Met haar lagere prijsstelling probeerde zij deze markt open te breken. Zij was echter op zoek naar een kick start, om zo direct te kunnen concurreren. Dit is ons gelukt.

 

- “Bezig met het starten van een nieuw markt”

ADRES

Bezoekadres: Office 10, Level 1 Sharjah Media City

Sharjah UAE

MA tm VR:

09:00 - 17:00

Bel ons:

☎ + 31 97 010280528


© BoldChamp