NU OOK BESCHIKBAAR VOOR BOL.COM BE 🇧🇪! GELIMITEERDE PLAATSEN DEZE MAAND

Resultaten

Door de jaren heen hebben we onze klanten kunnen helpen met verschillende services.

Klant N – Juli 2021 – Keukenproducten

Ditmaal een direct review van een van onze klanten:

“Ik draai al 3 maanden de product ranker campagne op 6 producten, mn verkopen zijn veel hoger nu. Ben bezig met lancering van veel nieuwe producten die ik ook ga laten ranken met hun service.
Ik heb zelf een keer de amazon review service gebruikt, die werkt ook goed.”

Laat ook een review achter en ontvang een kortingsbon voor 10% korting op uw volgende bestelling! Plaats hem op Trustpilot.


Klant M – Juli 2021 – Drankproduct

Ditmaal een direct review van een van onze klanten:

“Boldchamp was in staat om in 6 dagen mijn accessoire van 50 naar de top 5 te laten ranken, wat een sterk effect had op mijn verkopen. Bedankt Jan voor het beantwoorden van al mijn vragen vooraf.”


Klant I – Mei 2021 – Sanitairproduct

Onze klant was bezig met het penetreren van een nieuwe markt op Bol.com, waar veel gevestigde namen de diensten uitmaken. Met zijn lagere prijsstelling probeerde hij deze markt open te breken. Echter was zij op zoek naar een kickstart, om zo direct te kunnen concurreren. Dit is ons gelukt.

Wij hebben de klant een snelle kickstart gegeven op haar sanitairproduct met onze BOL Ranker Service.

 • In een paar weken is haar product van pagina 3 op Bol.com gestegen naar positie 4. Met name de laatste vijf dagen van de campagne ging het hard omhoog.
 • De klant is tevreden en heeft nu haar kickstart, waardoor zij eenvoudig gevonden wordt
 • Haar lage prijsstelling zorgt voor veel orders
 • Haar product wordt maandelijks door ons geboost, om zo deze positie te waarborgen.

Klant H – September 2020 – Sportproduct

Ook deze klant was op zoek naar betere rankings in de zoekresultaten van Bol.com. Onze klant merkte dat zijn concurrenten met soortgelijke producten op de markt kwam, waardoor het voor hem lastig was om nog een degelijke marge te draaien met zijn producten.

De klant heeft toen ons ingeschakeld. Met zijn hulp hebben wij:

 • De zichtbaarheid van zijn product verbeterd. Van 2 bestellingen per dag ging de klant naar 7 bestellingen per dag gemiddeld (meetperiode: 20 september 2020 – 20 oktober 2020)
 • De productinformatie ging van Oke naar Sterk status
 • Er zijn bulk kortingen toegepast
 • Er is (via onze partner) een promotiecampagne gestart, waarbij de product rating van een 3.3 naar een 4.2 is gestegen

Klant F – Juli 2020 – Verschillende producten

Deze klant hebben wij geholpen met het portfolio breed aanpakken van zijn producten op Bol.com. Een integrale aanpak was hier vereist. Samen emt onze partners hebben wij ervoor gezorgd dat:

Klant zijn omzet tov 2019 met 56% heeft zien stijgen. Met name in Q2 van 2020 is een stijging van zo’n 150% ten opzichte van voorgaande jaren behaald.

 • De zichtbaarheid van zijn product verbeterd. Van 2 bestellingen per dag ging de klant naar 7 bestellingen per dag gemiddeld (meetperiode: 20 september 2020 – 20 oktober 2020)
 • De productinformatie ging van Oke naar Sterk status
 • Er zijn bulk kortingen toegepast
 • Er is (via onze partner) een promotiecampagne gestart, waarbij de product ratings met gemiddeld 0.3 tot 0.8 punten zijn gestegen
 • We hebben een nieuwe fullfilment partner voor deze partij gevonden met 20% lagere kosten dan hun vorige partner


Klant C – Mei 2020 – Verschillende producten

Deze klant hebben wij geholpen met het oplossen van enkele problemen rondom hun producten op Bol.com.

Onze klant had last van concurrerende winkels die hun productassortiment en hun winkel actief tegenwerkten. Door middel van reputatiemanagement hebben wij de problemen hier weten op te lossen.

Samen met de klant en een partner hebben wij een plan gemaakt waarbij we op meerdere fronten actief werden.

 1. We hebben ervoor gezorgd dat al hun producten weer positieve recensies ontvingen, waarbij we ervoor zorgden dat deze als eerste zichtbaar werden bij de producten, en niet de negatieve (nep)recensies van concurrenten.

2. Daarnaast hebben wij de klant geholpen met hijacking issues, waarbij producten van concurrenten zonder toestemming onder hun EAN code werden verkocht. Deze zijn met succes verwijderd.

3. Tot slot hebben we ervoor gezorgd dat de concurrenten op de radar van Bol.com kwamen, en hun laten merken dat het aanpakken van onze klant ook voor hun negatieve consequenties kan hebben. Uiteindelijk heeft dit de klant succesvol geholpen.


 • Ten behoeve van onze klanten zijn namen geanonimiseerd.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
3 items - 297,00