NU OOK BESCHIKBAAR VOOR BOL.COM BE 🇧🇪! GELIMITEERDE PLAATSEN DEZE MAAND

De grootste reden waarom Bol.com verkopers falen

We komen het vaak tegen: Bol.com verkopers die enthousiast beginnen met het verkopen op Bol.com. Ze hebben via een vriend, of nog vaker, via Facebook of een online cursus gehoord van de mogelijkheden van het verkopen op bol.com.

In hun ogen staat Bol.com voor 1 ding: SNEL GELD VERDIENEN.

En dat is de #1 reden waarom je in dat geval NIET snel geld zult verdienen!

Geld verdienen op Bol.com is niet makkelijk!

Bol.com publiceert met enige regelmatig een eigen Platformmonitor. Hierin lezen we dat er ruim 42.000 actieve partners in Nederland en ruim 5250 in Belgie actief zijn.

Hoeveel denk je dat er winstgevend zijn? Onze inschatting is dat meer dan de helft NIET winstgevend is.

Nu is dat op zich geen probleem: Kosten gaan immers voor de baat uit. Maar wees je bewust van het feit dat je dient te investeren, vaak wel de eerste zes maanden, voordat je enigzins een omzet kan draaien waaruit je een salaris kunt halen.

De top 1000 Bol.com partners hebben een persoonlijke account manager bij Bol.com, die ze direct kunnen benaderen met vragen.
Deze top 1000 is gebaseerd op maandelijkse omzet van de afgelopen 3 tot 6 maanden.

De ondergrens ligt rond de 1000 euro per dag. Oftewel: Indien je ‘slechts’ 30.000 euro per maand aan omzet draait, behoor je al tot de top 2% van Bol.com verkopers!

Dus denk goed na over je doelen voordat je begint te verkopen op Bol.com: Wil ik dit als een extra inkomen beschouwen, of dien is dit iets waar ik maandelijks mijn salaris uit ga halen, waarmee ik mijn hypotheek afbetaal?

Plaats een reactie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
1 item - 99,00